ANKETLERİ BIRAK ANADOLU’YA BAK!

Çankırı İli Orta İlçesi Dodurga Beldesi Ara Yerel Seçim çalışmaları sessiz sakin başladı!

Sessiz sakin diyorum çünkü ne iktidar ne de muhalefet bloğu bu seçimi telaffuz edip basın önüne çıkarmıyor! Çünkü seçmenin büyük bir bölümünün oyunu alamayacaklarını ve hezimete uğratacaklarını anladılar. Zira yapılacak olan Dodurga seçimi 2023 genel ve 2024 yerel seçimleri için bir prova seçimidir. Burada yaşayacakları hezimet dalga dalga ülke geneline yayılsın istemiyorlar. Bu gerçeği dün gördüm.

Dün Dodurga beldesinde Süleyman Demirel’in 7. seneyi devriyesi nedeniyle mevlit ve anma törenimiz vardı. Tören sonrası köylüye toplu bir yemek verdik. Gördüm ki seçmen AKP’den kopmaya çoktan başlamış ve yeni bir adres arıyor! Ancak sağ görüşlü olmayan ve solla işbirliği yapan partilere oy vermemekte kararlı!

Adalet Partisi’ne, Süleyman Demirel’e geçmişten gelen bir sempatinin olduğunu, bizleri yeni bir umut olarak gördüklerine şahit oldum ve bu durum şahsımı ve arkadaşlarımı çok mutlu etti.

Anma törenine ve yemeğe olan ilgi ve yüksek katılım bizlere şunu göstermiştir ki 3 Temmuz’da yapılacak olan seçimde partimizin şansı çok yüksektir.

Geçmişten gelen tecrübesiyle merkez sağın günümüzde de temsilcisi olmaya namzet Adalet Partisi’ne olan bu sürpriz ilginin 2023 genel ve 2024 yerel seçiminde ülke genelinde artarak devam edeceğini düşünüyorum.

Basının mevcut anketleri bir tarafa bırakarak vakit geçirmeksizin önümüzdeki haftadan itibaren geçmişte AKP’nin kalelerinden biri olan Dodurga’ya kamp kurarak Anadolu’nun nabzına kulak vermesi siyasetin yakın geleceğine ışık tutmak açısından çok önemlidir!

Dr. Vecdet Öz